Badhoevedorp
+31 85 3036850
info@lndevents.nl
LndEvents 2018

Diensten

Vaste Installaties

Van kroeg tot restaurant en van winkel tot schoolgebouw. Voor elke locatie kunnen wij u een passend aanbod doen. Bij LnD Install bent u aan het juiste adres voor al uw vaste installaties.

Lees meer

Support

Een beamer die het begeeft, het licht wat niet meer op de juiste kleur wil, of de microfoon doet het niet, het zijn kwalen die u liever niet heeft! Dat is het juiste moment om contact op te nemen met het support team van LnD.

Lees meer

Personeel

Heeft u voor uw evenement alle techniek in huis maar mist u net nog die geluidtechnicus? LnD Events levert ook gekwalificeerd personeel. Niet alleen technici, maar ook chauffeurs!

Lees meer

Evenement Organisatie

Een evenement organiseren gaat niet zomaar, er komt een hoop bij kijken. 
Wilt u een evenement organiseren maar niet de kennis? Maak dan gebruik van onze event organisatoren en projectleiders!

Lees meer

Evenement Fotografie

De mooiste momenten van uw evenement vastleggen op beeld? Dat is de missie van onze event fotografen. Gewapend met een professionele camera schieten zij de mooiste kiekjes tijdens uw evenement.

Lees meer

Stroomvoorziening

Een braderie of markt, en iedereen heeft stroom nodig! Maar hoeveel is er nodig?
LnD Power levert stroomvoorzieningen op maat voor markten en braderieën.


Lees meer

Uitvaarttechniek

Meer en meer wordt er tijdens een uitvaart gebruik gemaakt van geluid en beeld techniek die bijdraagt aan een waardig afscheid. Onze technici zijn discreet en werken nauwgezet om alle wensen van u en de nabestaanden vorm te geven.

Lees meer

Onderhoud

Om uw apparatuur in een goede conditie en bedrijfszeker te houden is het van belang om met enige regelmaat onderhoud uit te voeren. LnD helpt u om deze problemen voor te blijven, zo kunt u gebruik maken van ons onderhoudscontract.

Lees meer

@lndevents 2020. Created by CSSdsign