Badhoevedorp
+31 85 3036850
info@lndevents.nl
LndEvents 2018

Om uw apparatuur in een goede conditie en bedrijfszeker te houden is het van belang om met enige regelmaat onderhoud uit te voeren. Hoe vaak dit moet gebeuren is afhankelijk van hoe intensief het materiaal gebruikt word en in wat voor ruimte deze zich bevind.
Preventief onderhoud wordt vaak vergeten, waardoor ongewenste problemen kunnen ontstaan. LnD helpt u om deze problemen voor te blijven, zo kunt u gebruik maken van ons onderhoudscontract. Afhankelijk van gebruiksintensiteit en locatie bepalen wij een service interval, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.
 Om Uw apparatuur in een goede conditie en bedrijfszeker te houden is het van belang om met enige regelmaat onderhoud uit te voeren. Hoe vaak dit moet gebeuren is afhankelijk van hoe intensief het materiaal gebruikt word en in wat voor ruimte deze zich bevind.

Preventief onderhoud wordt vaak vergeten, waardoor ongewenste problemen kunnen ontstaan. LnD helpt u om deze problemen voor te blijven, zo kunt u gebruik maken van ons onderhoudscontract. Afhankelijk van gebruiksintensiteit en locatie bepalen wij een service interval, zodat U er geen omkijken meer naar heeft.

@lndevents 2020. Created by CSSdsign